Brunch med flatmates


 
Idag vid tio möttes jag, Léa, Marta och Malika upp i köket för att fixa brunch. Jag gjorde pannkakor, Marta ägg och bacon, Léa frukt och juice och Malika nybakat bröd och cheese rolls. Så himla gott och trevligt. Vi satt där till tolv då jag hade skypemöte med pappa angående min avhandling. Sedan körde jag crosstrainer en timme på gymmet och snart ska jag gå till jobbet igen. Dags för en ny vecka på sushirestaurang. 
 
//Today my flatmates and I had brunch. I made pancakes, Marta eggs and bacon, Léa fruit and juice and Malika made home made bread and cheese rolls. At 12 I had a skype meeting with my dad about my dissertation and then I went to the gym for an hour. Soon I'll head to my job for a new week at the sushi restaurant.

The Shoredtich


 
Igår var jag ledig och spenderade kvällen med Emily på The Shoreditch. Vi drack goda drinkar, snackade om allt nytt sedan vi senast sågs och dansade loss till bra musik den sista timmen innan stängning. Jag har aldrig en tråkig tid med den här tjejen och jag kommer sakna henne så när jag flyttar hem till Sverige. Vi hade tänkt gå till baren bredvid, för att prova något nytt, men vi hamnade ändå på samma ställe vi alltid går till.
 
// Last night I was out with Emily. We ended up in The Shoreditch where we had drinks, caught up with all the latest and danced to great music. I love my nights out with her and I'll miss her when I leave.

Onsdag 24 Februari


 
Dagarna går så långsamt och varje dag ser likadan ut: vaknar åtta, plugg på dagen och jobb på kvällen. Jag har bara jobbat i snart två veckor men det känns som en evighet. Ibland vill jag säga upp mig, ibland finns orken att fortsätta jobba. Lever just nu för helgerna. Team ledaren på jobbet hatar jag mer än jag hatat någon förr - och han är anledningen till att jag vill sluta. Det är inte meningen att man ska ligga och gråta för att man måste vara i samma lokaler som honom. Dock är arbetet i sig inte så farligt och ju mer jag lär mig ju bekvämare i uppgifterna är jag, och mina andra kollegor är trevliga. 
 
Idag tog jag sovmorgon. Vaknade åtta, åt frukost, somnade om och vaknade elva efter några konstiga drömmar. Hade planer på att gymma, men jag orkar helt enkelt inte. Jag tänkte inte plugga idag, men jag kanske blir rastlös och känner att jag måste. Vi får se. Nu längtar jag vill fredag för då är jag ledig och ska träffa Rana och sedan gå ut med Emily på kvällen.
 
//Time is going too slow and I'm debating whether I should quit my job. Now I'm just living for the weekends and I'm looking forward to Friday when I'll meet Rana and then Emily.