Helg hos Ameera


 
Förra helgen åkte jag ut till Partille för att sova över hos Ameera. När jag kom dit lagade vi butternut squash pizza och såg på filmer. Vi låg och pratade alldeles för länge och när vi vaknade upp på morgonen tog vi på oss massor med kläder och promenerade runt några sjöar i solen och kylan. Väl tillbaka gjorde vi amerikanska kokosnötpannkakor och som topping hade vi mangosås och annanas. Gott gott.

Tackphaddersittning


 
Samma fredag som Emily åkte hem var det dags för Tackphaddersittning som vi aspar anordnade. Sittningen skulle hållas på Chalmers Johanneberg så efter lite häng hos mig och middag på McDonalds tog vi bussen dit. Det var jag, Ameera, Ludvig och Jonathan från SEM, och sen alla andra kompisar från Sys och Kog. Hade en riktigt trevlig och intressant kväll och jag vet inte vad som är roligast, att hålla en sittning eller att sitta.

30 hours with Emily


 
I slutet av oktober kom Emily hit och hälsade på! Hon stannade bara torsdag - fredag men det var mysigt ändå. Först mötte jag upp henne vid centralstationen. Vi tog färjan över, lämnade hennes saker hos mig och gick och åt lunch på Lindholmen. Jag var tvungen att ha en presentation i skolan vid tre så jag passade på att visa min skola och mina kompisar.
 
 
Sedan gick vi hem till mig och drack en flaska vin, lyssnade på musik och pratade om allt vi missat under dessa månader isär.
 
 
När vinet var slut tog vi färjan över till fastlandet och gick till Pinchos. Vi började med att beställa in deras drinkar. Först en orange och sedan en blå. Båda var otroligt goda. Vi köpte även lite tilltugg som också var supergott.
 
 
Dagen efter tog vi bussen in till Domkyrkan för att äta frukost på Le Pain Francais.
 
 
Efteråt promenerade vi runt hela Göteborg i det höstiga vädret och tog massor med bilder. Vid halv tre lämnade jag av henne vid flygbussen och begav mig hemåt.