Window drawing


 
Idag vid tio mötte jag upp Lucia och hennes pojkvän för att fotografera och filma när hon skulle rita på ett fönster till ett café mittemot skolan. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har gått förbi det här caféet ett flertal gånger och deras bakverk och mat ser bara helt gudomliga ut. Jag får nog ta mig in dit igen någon gång och äta något därifrån.
 

Gilda på besök


Den här veckan har Gilda varit här. Hon kom hit klockan halv ett på tisdagen och då åkte vi två plus min flatmate till Westfield i Stratford och åt lunch för att sedan åka in till Oxford Circus, Harrods och Selfridges och strosa runt. Vi åt middag på Pret A Manger vid Christopher's Place och åkte sedan hem och sov.
 
 
Onsdagen började 6:30 och 8:00 stod vi utanför The Breakfast Club för att äta frukost där. Det här var tredje gången jag var där och de är lika goda varje gång. Den här gången tod jag french toast med bacon och banan. S.U.P.E.R.G.O.T.T. Jag måste dit minst en gång till innan jag åker hem för sommaren. Gilda tog en All American.
 
 
Gilda och jag i Kensington Garden.
 
 
Middagen på onsdag blev på The Diner. Deras hamburgare är underbara. På kvällen åkte vi hem och gjorde varsin pina colada. Om jag bara haft is...
 
På torsdagen hade vi turistdag och Gilda fick se Buckingham Palace, Big Ben, London Eye, Tower Bridge och Tower of London. Vi träffade även Raana och gick runt på Borough Market.
 
Fredag blev en kort dag då Gilda skulle åka till flygplatsen halv fyra. På morgonen åkte vi runt lite här och var och hamnade sedan på en restaurang där hon fick sin fish and chips. Gilda köpte sedan presenter till sin familj och off var hon hem. Nu ses vi nog inte på ett tag...