Senaste veckan


 
Förra lördagen gick jag och Gilda och såg Fantastic Beasts and Where to Find Them på Biopalatset. I måndags på projektföreläsningen fick vi vår bil som vi ska jobba med i vår. Vi har döpt vår till M.A.R.B.L.E.
 
 
I onsdags var jag på studentpuben för första gången i år. Jag och Ameera åkte dit direkt efter att vi slutat vid fem. Hennes kompis följde med och massa systemsexare var också där. Åt middag, drack öl och spelade kort till 12.

Kalei kaffe under lunchen


I måndags började vårterminen och våra nya kurser Project: system development och Logic, algorithms and data structures. Mellan dessa två kurser hade vi några timmars rast så jag och Ameera tog färjan över till Kalei och drack mochalatte. Det var första gången och en intressant upplevelse. Sen gick vi runt på stan i det fina vädret och när vi kände oss färdiga begav vi oss över vattnet igen för nästa klass.

Intressanta kvinnliga konstnärer 2


 
Kirsty Mitchell är en fotograf från England. Hennes senaste projekt heter The Wonderland Book som innehåller bland annat dessa bilder. Magiskt vackra.
 
 
 
Julie de Waroquier är en fotograf från Frankrike som manupilerar bilderna så att verkligheten förändras. Hon har även gjort en film som finns på hennes hemsida.
 
 
Alexia Sinclair är även hon en fotograf från Australien som bland annat ställt ut på Arlanda och Skoklosters Slott där hon ställde ut A Frozen Tale som är bilder tagna i Sverige. Ett exempel är bilden till höger.