Utgång med Emily


 
Igår kväll åkte jag hem till Emily, efter att hon slutat jobbet vid 9, för att göra oss i ordning för utgång till Fabric. Jag är väl en av de få som egentligen inte tycker om att gå ut i London, främst på grund av folket. Men jag ville ge en av Londons bästa klubbar en chans och det var definitivt den bästa jag har varit på här! Det är något med att det alltid ska regna när jag och Emily går ut. Mystiskt. Dock är det så skönt när det är såpass varmt ute på natten att man inte behöver jacka, så regnet var inte så farligt.

Kew Gardens med Maja


 
I torsdags träffade jag Maja med medhängande son, som alltid, vid Kew Gardens och vi hade planer på att vandra runt. Först gick vi till ett café där vi satte oss på uteserveringen i skuggan och beställde mat. För mig blev det en kyckling. Sedan tog vi varsin kaffe och kaka för att sedan komma på att vi egentligen bara suttit där hela dagen. Så upp hoppade vi och tog faktiskt en promenad i själva parken. Bland annat hittade vi en gång uppe bland trädtopparna som jag gick runt på.

Astrid i stan


I måndags kom Astrid hit för jobb så vi möttes upp efter att inte ha setts sedan nyår. Vi träffades vid Shoreditch för att sedan vandra ner till vattnet och vidare till St Paul's där vi gick in i New Change One, ett exklusivt shoppingcenter som, vid 20-tiden, hade stängt alla sina klädaffärer. Men det spelade ingen roll för vi var ute efter mat. Hittade mexikansk restaurang som såg trevlig ut och det var både gott och inte dyrt alls. Mat för två hamnade på £19.