24 februari


Jag är väl en av de personerna som är dålig på att blogga för tillfället. Det är inte så att jag inte har bilder eller text att skriva, det är bara att jag inte orkar lägga upp det. 
 
Igår vaknade jag klockan 8, åt frukost och begav mig in till soliga London vid 10, framme 11. Väl där satte jag mig med en kaffe från Pret-a-manger i Green Park och bara njöt av vårvädret. Läste lite ur mig bok och whops så var klockan halv 12 och jag begav mig mot Waterstone's vid Piccadilly. Gick runt bland konstböckerna ett bra tag och köpte sedan Art Theory: A very short introduction och Documents of contemporary art: Sound. Den första boken har jag läst förr och tyckte den var så bra och den andra lät intressant då jag blivit väldigt intresserad av ljud i konst. Har läst första kapitelt och den verkar grym!
 
 
 
Efter det fortsatte jag till Oxford Street och till Primark. Jag är på jakt efter shorts men hittar inga jag vill ha någonstans. Inte heller på Primark. Klockan närmade sig 13 och då var planerna att träffa Salli och besöka The Photographers' gallery. Måndagar är gratis (oftast är deras utställningar gratis men inte denna gången). Andy Warhol, David Lynch och William S. Burroughs var utställarna och min favorit av alla dessa vad Lynch med sin utställning The Factory Photographs
 
 
När vi kände oss klara där gick vi vidare mot Green Park, där jag köpte ytterligare en kaffe, och vi gick tillsammans runt där och bara njöt av det fina vädret. Tog bilder och snackade om livet i London. Salli lämnade efter ett tag och jag fortsatte att gå runt i St James's Park och Green Park innan jag bestämde mig för att åka hem och handla mat.
 
Jag kan inte förstå att det bara är februari. Jag gick runt i kortärmad tröja som att det var början av maj.

Paris


 
Igår bokade jag en tågbiljett till Paris över dagen den andra april. Det ska bli sjukt spännande! Jag har varit i Paris en gång tidigare men då var jag bara några år gammal så minns nästan inget. Nu ska jag dit själv och fota bilder till skolarbete.