Primrose Hill Picknick


 
Vid två mötte jag upp Raana, Lucia och Grete vid Primrose Hill och hade picknick med alla andra hundratals människor som letat sig ut i det varma London.
 
 
Massa mumsmums.
 
 
Vi pratade om alla möjligt. Från årets eurovisionvinnare till ögon- och hårfärger.
 
 
Svenskt!
 
 
Vi hade så mycket mat så det blev massor över.
 
 
Utsikten alltså ♥
 
 
Halv fem drog vi oss hemåt, fast först köpte Lucia och Raana varsin neonblå glass. Mysigaste picknicken jag haft på så, så länge.

Summer show


Mina vänner, och deras klasskamrater, i foundation year har i helgen utställning i skolans galleri. Idag kväll var det vernissage och jag passade på att träffa dem och titta in lite elevkonst.
 
 
Mina kära vänner Lucia och Grete som jag träffade genom ett projekt vi hade tillsammans i höstas. Lucia träffar jag relativt ofta medan Grete har jag inte sett på ett tag.
 
 
Raanas illustrationer. Hon var tyvärr inte där idag.
 
 
Lucias tunnelbanekonst. Jag och flera andra var väldigt imponerade. Lucia sålde till och med sex stycken under kvällen. Jag hoppas att hon tar det vidare till Transportation of London och att de ser det geniala med att använda dessa.

Photo booth: Popkonst


 
Det har varit två molniga/regniga dagar nu och jag har knappt lämnat huset. Handlade mat igår och åkte sedan in till Kings Cross. Gick en promenad, köpte deo och sedan åkte jag hem igen. Åt chips och tittade på Community på kvällen. Idag ska jag troligtvis skaffa boende för nästa år - det känns rätt bra att få det avklarat. Det jobbiga är bara att betala en deposit på 250 pund i förskott, men men.