Happy New Year!Gott nytt år! Sitter i Astrids soffa och väntar på att det ska komma folk så vi kan börja fira in det nya året. Ni får ha det awesome! Det känns lite udda att jag inte bloggat på, hehe en dag? Men men...
Ps. Bilden är från google, tyvärr har inte jag tagit den... tyvärr ;) Bildlänk.

Tomten i ParisNu på vinterhalvåret då det bara är ljust mellan elva och ett-halv två så blir det att just den tiden får man passa på att fota. I alla fall om man vill använda det naturliga ljuset som jag måste när jag tar sådana här bilder. Inte något speciellt med motiven. Jag kände bara för att fota lite random saker. Har även tagit bilder på andra saker, men man behöver ju inte visa allt på en gång.

Detta är ett tidinställt inlägg eftersom jag inte har internet, men jag är i alla fall i Marieholm i Skåne nu.

The trip to Skåne and Göteborg


Yes, imorgon drar vi söder ut. Vid klockan *trumvirvel* 7:45! That's not going to happen! (Jag använde exakt den meningen när jag hörde det för första gången). Jag lovar att vi inte kommer åka den tiden. Tror vi bara lyckts åka den tiden som vi sagt en gång, och det var när vi skulle till flygplatsen förra året (resan till Sydafrika).

I alla fall, imorgon blir det inget internet. I övermorgon blir det kanske internet. I överövermorgon blir det inte internet, men efter det blir det kanske internet. Och den första januari ska jag logga in på facebook igen! Jag har saknat det lite, men bara lite, och jag kommer bara kolla facebook max två-tre gånger i veckan (okej jag vet att det kommer att bli mer, men inte mer än en gång per dag. Där tar det helt STOPP).