Utgång med Anna och Matilda


 
Jag och mina två partypinglor träffades igår upp hos mig för att förfesta och snacka om allt sen sist (det var två år sedan vi alla var tillsammans så vi hade mycket att prata om). Både Anna och Matilda är på väg tillbaka till Stockholm vilket jag tycker är superkul! Matilda är här under sommaren och Anna flyttar tillbaka i augusti.
 
 
Vi sprang i regnet till tunnelbanan och åkte till t-centralen för att gå till Panama Francis, "nya" sommar!. Det var typ ingen där, men vi dansade loss ändå. Vi går nog dock aldrig dit igen. Men vi hade en superkul natt!
 
 
Alltså mitt fina Stockholm ♥. Älskar att det är ljust även på natten. Långa dagar och ljusa nätter.
 
 
Vi stannade inte på klubben för länge utan gick sedan till donken där jag inte varit på typ ett år, om inte mer. Köpte två cheeseburgare och hängde ett tag innan jag tog t-banan norrut själv.

Förmiddagskaffe


 
Förutom vatten så är kaffe min favoritdryck, i dess olika former. Islatte är vad jag tycker är bäst på sommaren så har börjat köra på det varje förmiddag nu. Ett halvt glas bryggkaffe, ett halvt glas mandelmjölk och ingen islatte är fullständig utan massor med isbitar.
 
I onsdags, under min lediga dag, cyklade jag in till stan och gick runt i mitt underbara Stockholm. Gick förbi American Apparel där jag provade kjolar. Har letat efter snygga kjolar i evigheter och AAs satt perfekt. Köpte ingen då men ska göra det i framtiden. Tog även en tur till vattnet med en vattemelonmojitolemonad från Waynes (smaka den, supergod!) där jag satte mig ner och njöt innan jag cyklade hem igen.
 
Efter jobbet idag får jag ledigt hela helgen. Ikväll blir jag upphämtad på badet när jag slutar och sedan drar vi direkt till stugan i Dalarna. Där stannar vi till lördag eftermiddag innan vi åker hem till Stockholm igen. På kvällen blir det utgång med Anna och Matilda, mina party girls!
 

I Stockholm


 
Kom hem till Stockholm förra onsdagen och har jobbat non-stop. Skulle egentligen ha helgen ledig men så fick jag hoppa in för en som inte kunde jobba på lördagen och på söndagen hade vi utbildning. Jobbet tillsammans med att jag har en mattekurs att läsa tar på en. Har nog aldrig sett så trött ut som jag gjort de senaste två veckorna. Mörka ringar under ögonen fast jag sover tillräckligt och konstant ångest. Jag har även koncentrationssvårigheter, vilket gör mattekursen ännu svårare. Mysigt. Sen känner jag mig inte hemma här i Danderyd heller. En känsla av att något inte stämmer. Skoskav i själen.
 
Min första ledighet blir på onsdag. Då ska jag bara vila, hur utråkad jag än blir.
 
 
Halva lägenheten har blivit ett växthus. Vi odlar numera tomater, sallad och andra saker jag har noll koll på.