100 facts


5. Jag är inte stresstålig alls. När jag blir stressad vill inte magen äta viss mat och jag blir någon annan person som jag inte känner igen och är inte särskilt trevlig.
 
6. Jag får det mesta jag vill ha. Kanske inte när det gäller materiella ting, men om det är något jag genuint vill ha så får jag det. Till exempel ville jag ha vänner på internet; check. Jag ville ha kompisar i Danderyd. Det gick några veckor; fick två. Positiva tankar och att ta möjligheterna som kommer, det är nyckeln till att få allt man önskar sig.
 
 

Mars på Instagram


Mars började i lov vilket betydde längd VM på SVT. God frukost och svenska framgångar härjade. Johan Olsson åkte till sig ett guld på femmilen i Italien samtidigt som jag satt i bilen på väg till Orsa. Där blev det snowboardåkning blandat med längdskidåkning varje dag i en vecka. Det bar hem och Vinterstudion sa tack och hej för säsongen. Jag bakade kakor och när vi trodde våren kommit så fick vi en snöstorm på köpet. Livet var skit så jag tog ett bad och åt nyttig lunch. Den 26 mars var det dags för studentskiva och jag klädde ut mig till längdskidåkare. Livet ser lite roligare ut och nu ser det ut som om våren är på väg för jag hittade jordgubbar i affären som faktiskt var riktigt goda.