Mitt i veckan


 
Kväll.
Har spenderat halva dagen med att sova. Osäker på vad jag har för sjukdom men det är inte något jag har vanligtivs. Åkte in till skolan i morse. Tvekade väldigt, och skulle kanske följt min magkänsla (pun not intented). Satt den sista timmen före lunch och ville att allt skulle vara över så jag kunde åka hem och lägga mig ner. Om jag har det jag tror jag har kommer jag må bättre imorgon, eller i alla fall på torsdag. Är det något helt annat har jag absolut ingen aning. Hoppas på det bästa. Vill inte smitta alla mina flatmates.
Ledig imorgon i alla fall.

28 september


 
Igår kväll på väg hem från Raana tog jag den långa vägen och gick från henne, förbi Tower Bridge och Aldgate upp till Liverpool Street. Knäppte några bilder på vägen på finfina London.
 
Möttes av massa nya kommentarer och besökare nu när jag loggade in. Hamnade tydligen på sidmenyn. Så trevligt! Hoppas några av er stannar. 

Grillhäng


 
Fick ett sms av Raana mitt på dagen med frågan om jag ville hänga med på grillning. Sjävklart var mitt svar. Slängde snabbt ner den enda portabla maten jag hade och drog ner till söndra London där Raana och Reza bor. Stack iväg till en park nära - Burgess Park (önskar den hade hetat Burgers Park) - och slog oss ner. Det är en av få parker i London som man faktiskt får grilla i. Reza grillade lever, och sedan gjorde vi fisk. Så himla god fisk alltså! Fisken med lök i tunnbröd *drömmer mig bort*. Gick sedan hem till dem, såg en film och somnade nästan.
 
Väl hemma hade jag planer på att gå och lägga mig, men icke. Mötte på en flatmate jag inte sett förut, Yve, så jag och Ben (min andra flatmate) stod utanför hennes dörr och pratade i ett antal timmar tills jag höll på att dö av trötthet. Trivs så bra med de jag hittills träffat, vilket är alla förutom en.