Happy new year!


Idag var kul. Vi åkte och badade i Plettenberg bay, ett superfint ställe med en stor strand. Eftersom det var Indiska oceanen och längre in än förut sa var det rätt sa varmt plus att det var höga vågor så det var jättekul att bada i det. Men nu efteråt känns det som om jag har salt över hela kroppen. Fingrarana och händerna är liksom konstiga och så känner man att man har salt på sig.

Ikväll är det nyar! Så gott nytt år! Hoppas ni får det super där hemma. Mycket snö och sånt.

Förlat att det inte blir så mycket bilder men jag har inte min egen dator och det är där jag har bilderna plus att det är så jakla segt att ladda över bilderna att jag inte orkar. Ni får se när jag kommer hem och nöja er med bara text.

Men Happy New Year så ses vi nästa år!

Knysna


Nu har vi kommit fram till Knysna. Det ar typ Sydafrikas Bastad. Faktsikt gillar jag Bastad battre, men det ar anda skont att vara har istallet for dar. xD Det ar sjukt varmt ute sa det ar skont att sitta har inne nu dar det ar svalt. Men vid havet sa blaser det sa dar ar det kallt.
Har i Knysna ska vi vara i tva natter. Sa har ar vi pa nyarsafton och vi har en grymt bra utsikt over vattnet och himlen sa jag hoppas pa att jag ska kunna ta nagra bra bilder.
Det ar faktiskt sjukt strorande att inte ha de tre sista bokstaverna i alfabetet. Visst jag kan fixa sa det men att kopiera och andra ar annu mer jobbigt. Det far allsta bli sahar. Lite cp men whatever.

Efter Knysna aker vi till ett stalle dar vi ska ga pa safari i tva dagar. Det ska bli sjukt spannande. Det ar det som jag har langtat till mest pa denna resan. Da ska jag verkligen fota alla djur. Sa ni som ville se djur kommer inte bli missnojda. Jag har faktist redan fotat nagra djur men det ar inga sadana safari djur.

Hälften av tiden har nu gått
Det ser kanske inte så jättegott ut men det smakade sjukt gott. Bästa thaimaten jag någonsin ätit.Det förra stället vi bodde på, i Montagu. Det var ett litet samhälle som ligger några timmar från Kapstaden i den östra riktningen. Det var sjukt fint där och allt var så mysigt. På bilden är det poolen på kvällen och huset som stod vid poolen.
Det var då här vi bodde, fyrstjärnigt :)

Denna bilden var ju bara så skön xD