Snö


 
Hittade dessa i kameran idag. Tog dem när jag var hemma i Stockholm i julas, precis innan jag skulle åka hem till London igen. Fick allt se lite snö i Stockholm!

24 januari


 
Träffade en ny person, Gabriela, i lördags och vi gick på massor med gallerier. Två jag kollat upp före, Hiroshi Sugimoto: Still Life och Joseph Kosuth: Amnesia: Various, Luminous, Fixed, och sedan vandrade vi runt i området och såg flera andra utställningar också. Tog även en fika och drack supergott kaffe plus blåbärsmuffin på ett café som låg på någon bakgata.
 
På kvällen åkte jag till Roman Road i östra London (har aldrig varit så öst om man inte räknar Westfield i Stratford) och gick på Lucias vernissage. Där bjöds det på vin och jag hängde med två person jag träffade där, Linn och Holly.

17-18 januari


Helgen sjuttonde och åttonde januari spenderades såhär:
 
 
Fredrik kom på besök och vi åt ute varenda dag och fikade massor. Besökte även Science Museum och såg coola grejer. På söndagen fick jag hem min kurslitteratur för kurserna jag läser nu i vår. Statsvetenskap A, Jämförande Politik 7,5 hp och Filosofi A 30 hp. Har spenderat fler timmar än på länge djupt insjunken i böcker de senaste dagarna. Som jag har saknat att plugga "på riktigt". Plugga konst är inte riktigt som vanligt plugg, jag räknar det inte ens som plugg. Det är som fritid eftersom sakerna jag gör i skolan är saker jag gör vanligtvis också. Jag ska, enligt google, spendera sexton timmar om dagen studerande, eller elva om jag även pluggar under helgerna.