28 april


 
I torsdags hade alla i min årskurs professional development presentations. Min var på förmiddagen och Emilys på eftermiddagen och när vi båda var klara kom jag över till henne för fördrink för att sedan gå ut och festa i Shoreditch. Vi gick till Barrio East och köpte vin och cocktails, snackade i all evighet, dansade lite, drack mer, snackade och firade att vi var klara med en av de jobbigaste delarna av saker vi måste göra för att ta examen.
 
 

Tisdag 26 april


 
Idag kära vänner började jag dagen med att ta en 50 minuter lång promenad i det soliga, men kalla, vädret till St Paul's där jag åt frukost med Emily på Le Pain Quotidien. Vi körde igenom våra presentationer som vi ska hålla på torsdag, men spenderade mest av tiden med att prata om allt.
 
 
Efter att vi suttit där nästan två timmar gick vi över bron till Tate Modern där vi tittade på konst. Hade absolut inga förväntningar men jag såg några konstverk som stod ut.
 
 
Till exempel den här till vänster som snabbt hamnat på topplistan med mina favoritkonstverk någonsin. Den är gjord av Linder Sterling och jag bara älskar den. Så spot on när det gäller feminism. Verken på bilden till höger var också rätt så cool.
 
 
Bernd and Hilla Becher.