We love photographing


Då var svenskatalet övet. Tack! Jag fick VG och är rätt så nöjd. Läraren sa att jag hade möjlighet att få högre betyg men att jag behöver mer kontakt med publiken. Lite svårt bara när man ska visa något på datorn och behöver titta där.
Inga mer läxor eller sådant den här veckan. Skönt! Och på fredag är första lektionen inställd och på sista behöver jag inte gå på. So awesome!Imorgon ska jag och Becca fota. Ska bli super! Det ska fotas stadsbilder i mörkret och kanske lite snöbilder.

Två timmar och tjugominuters rast.


Just nu har vi rast. Vi har redan haft rast i en timme och 50 minuter och vi börjar om 40 minuter. Så jag satte mig och redigerade den här bilden. Det tog ett tag, men nu är jag klar och nu ska vi gå till gymmet för att byta om.

Only the young can break awayBloggen har blivit deppig alltså, men jag kan inte hjälpa det. Jag behöver något ställe där jag kan skriva av mig. Det var därför jag skaffade bloggen, och för att ha ett ställe där jag kunde lägga upp mina bilder. Känns som om jag går runt och har PMS-humör hela tiden. Inte så kul... hoppas det blir bättre efter jul i alla fall.

Jag ser inte fram emot imorgon. Jag hatar imorgon. Jag vill inte hålla tal på svenskan. Ett tal som jag inte ens övat på.