Jobb jobb jobb


Jobbat söndag till idag. Nu ska jag bara jobba på fredag (och det är ett öppningspass halleluja) den här månaden för att sedan få ett ofrivilligt lov på nästan en vecka. Men det är lugnt, kan säkert hitta något att göra. Kanske beger jag mig ner till badet ändå men inte för att jobba utan för att bada. Något roligt som händer på lördag är att vi ska ha personalfest! Vi ska grilla och jag hörde ett rykte (eller egentligen inte ett rykte eftersom det var chefen som sa det till mig) att vi även ska ha femkamp. Får se hur det går då jag egentligen ogillar lekar...
 
Två bilder från studenten. 20 dagar sedan ♥
 

Midsommar 2013


Midsommar firade jag i år ute vid vattnet en bit från Nynäshamn hos några familjevänners sommarstuga. När vi kom det bjöds det på vanlig midsommarlunch och sedan fika. Vi fick även bada i deras 27°C pool. Efter det åkte vi och reste midsommarstången för att sedan dansa runt den. Sedan åkte vi tillbaka och åt trerättersmiddag med världens godaste potatissallad. Nu ska vi strax åka upp till en ö utanför Norrtälje för att gå på 50årsfest.
 
 

Just water


Jobbat idag. 13:30-20:30. Ledig imorgon. Ledig på lördag. Ska på midsommarfirande och 50årsfest. Jobbar på söndag. Och på måndag. Och tisdag. Ledig onsdag-torsdag. Jobbar 6:30-13:30 på fredag. Personalfest på lördag.