Julledighet


Jag har nu "jullov" eller självstudier som det också kallas. Är just nu i Dalarna efter att vi firat julafton i Danderyd men snart åker vi härifrån och jag ner till Göteborg imorgon. Det har varit ett lite jobbigt lov då jag dagen efter sista tentan blev sjuk och jag har fortfarande ont i huvudet. Segt. Det blev knappt några paket för mig, men nu dagarna efter har jag införskaffat allt jag ville ha. Får se när jag  uppdaterar igen men har hittat blogg.ses app vilket gör allt mycket lättare.

2016bestnine


 
Nu har det gått ytterligare en månad utan bloggen. Jag har verkligen gått från att ha all tid i världen till knappt någon. Det är bara plugg, plugg, plugg och är det inte det så är det sociala tillställningar eller träffa kompisar. Hur som, det här är mina bästa bilder från instagram under det gångna året, i alla fall om man räknar likes. 
Flyttade in i min nya lägenhet, gick på Chalmersfest, besteg Arthur's Seat, besökte landet, tränade, hade utställning i skolan i London, köpte matta, tog examen från London, och tja... tog en bild på mig själv.
 
Lovar inte att jag är tillbaka för tid har jag egentligen inte förrän tjugoandra december, men här är i alla fall något.