Koko i Camden


 
Efter gym på förmiddagen och plugg på eftermiddagen i fredags hade jag och Léa impulsköpt två billiga biljetter till Koko i Camden så vi åkte dit och hade en kväll ute. Det fanns drinkar för £1.5 (!) och vi spenderade £5 totalt med inträde och allt. Det var livemusik från 12, vilket var positivt överraskande för musiken innan var bara skit, så jag och Léa behandade det här mer som en billig koncert haha. Brukar inte gå ut i Camden då jag bor 20 minuters promenad från Shoreditch, och jag föredrar nog Shoreditch.
 
Nu har jag vaknat tidigt och ska kolla på vinterstudion ♥

SM-veckan


 
Gick upp till 8:30 då dagens sändingar från SM-veckan i längd började. SM-veckan kan man se i hela världen så jag passar på att titta på vintersport nu när jag kan. Känner av samma halsont som i början av förra sjukdomsperioden, så stannar hemma idag. Orkar verkligen inte bli sjuk igen.

Gymmande


 
I morse gick jag in på hemsidan för fitness4less och signade up mig. Sedan promenerade jag dit, körde 20 minuter löpning och efter det benen innan jag gick hemåt igen. Min kondition har dalat kraftigt under min sjukdomsperiod men även fast jag inte gymmat sedan september så var både rumpa och ben in shape. Idag fick bli en mjukstart men det kändes så bra att äntligen träna och få vara på ett gym istället för att springa utomhus.
 
Nu har jag varit hemma några timmar, duschat och pluggat och ska titta på serier senare.