Tågluff 2018 - Dag 11: Bologna


 
Den sista dagen gick jag runt till olika museum. Jag hade planerat att besöka några gallerier också som skulle vara öppna men de var stängda (?). Känns som de inte riktigt bryr sig om klockan i Italien. Det blev pasta till lunch och pasta till middag.
 
 

Tågluff 2018 - Dag 10: Bologna


 
Detta var ett av få ställen där det ingick frukost så på morgonen gick jag ner till den härliga buffén med en av dem som bodde i samma rum. Vi åt och bestämde oss för att mötas upp vid lunch igen och äta tillsammans. Tills dess gick jag runt och upptäckte staden själv.
 
 
Vid lunch mötte jag som sagt upp min nya kompis och vi åt färsk pasta på något litet ställe. SÅ gott. Efter maten promenerade vi runt tillsammans och tittade på allt.
 
 
På eftermiddagen köpte vi glass och hann knappt äta den innan den smält bort i värmen, men den var god och det var värt det.
 
 
Till middag åt jag pizza på vandrarhemmet medan jag läste och ritade.

Tågluff 2018 - Dag 9: Mot Bologna


 
Tidigt på morgonen den nioende dagen av min tågluff gick jag ner till stationen och påbörjade min resa till Bologna i Italien. Jag gjorde först ett byte i Wörgl innan jag kom fram i Bologna sen eftermiddag. 
 
 
Väl framme checkade jag in och lämnade mina saker på rummet innan jag begav mig ut efter mat. Jag var sugen på donkenmat så det fick det bli.