Blåbär och kokossmoothie


 
Nu i eftermiddag var jag sugen på något sött, men det sötaste jag har hemma är bananer vilket kändes tråkigt att äta ensamt, så jag gjorde en smoothie. Till ett stort glas hade jag:
 
2 dl frysta blåbär
1 banan
några hela mandlar
kokosmjölk
 
Jag lade ner alla ingredienser förutom mjölken i mixern för att sedan hälla upp mjölk så det täcker allt. Sen är det bra att mixa, hälla upp i en glas och dricka. En god blåbär- och kokosmix.

Pluggdag


 
Jag har fortfarande påsklov men idag öppnade skolans bibliotek igen så jag gick dit för att skriva ut min bok på vanligt papper och för att göra mer research till min avhandling. Jag fick tillbaka feedback på mitt utkast nu i helgen så det var dags att göra lite ändringar och lägga till saker. Reserverade tre böcker och läste böcker online om nazisternas tankar om miljön. När skolans brandalarm gick igång vid tretiden kände jag att det var dags att gå hem där jag fortsatte läsandet och satte ihop utskrifterna till en bok. Kom även på att jag har högskoleprov om cirka tio dagar så borde nog repetera lite matte.
 
// I'm still on my Easter holiday but the library in uni opened today so I went there to do some research on my dissertation and to print some pages of my book. Sat there for a few hours until the firealarm went off and I decided to walk home where I continued my studies. I've also realised I have the Swedish Scholastic Aptitude Test in about ten days so I better rehears some math.

Vattenfärg


 
Nu under påsk när många av mina kompisar åkt hem till sina familjer för att fira och jag stannat kvar så har jag börjat måla igen. Det här är den senaste som jag är rätt nöjd med.
 
// Now when many of my friends have gone back home to celebrate Easter with their families, leaving me here, I've started painting again. This is my latest work.