22 september


Den här dagen började med att vi åkte till The National Gallery där vi gick runt och tittade på gammal konst. När vi var nöjda med det köpte vi mat på en närliggande Pret. Utanför restaurangen stod några demostranter som demosterade mot utrotningen av noshörningar. Eftersom vi i vår familj har ett litet speciellt band till noshörningar pratade pappa lite med dem och tog en broschyr. Vi fortsatte efter det till Green Park där vi satte oss och åt med alla fåglar. Galet mycket fåglar... jag hatar dem. Sedan gick vi förbi Buckinham Palace och kollade på alla turister. Därefter gick vi till Harrods och begav oss upp till leksaksavdelningen där vi FANN ALLA UNDERBARA HARRY POTTERSAKERNA! Om någon vill köpa en present till mig får man gärna köpa en trollstav *wink wink*. Efter det begav vi oss till Saatchi Gallery. Jag var trött och såg bara några få grejer där inne men pappa gick igenom allt. Sedan åkte vi hem och pappa gick iväg och köpte panpizza till hotellet (vilket var supergott).
 
 

Saker jag ska göra i år: check


Jag skrev ett inlägg den sjätte februari i år med saker jag ville uppnå för det här året. Det är bara den 25 september men jag har redan uppnått allt.
  • Jag kom in på ett universitet och ska läsa Fine Art Photography i tre år.
  • Jag tog studenten.
  • Jag har flyttat hemifrån.
  • Jag hade ett bra sommarjobb och tjänade in precis så mycket pengar jag behövde.
  • Och jag åkte till London.
Tre av dessa saker hör ihop, vilket gör det hela ännu mer spännande!
 
I morse vaknade jag rätt sent, halv 9, och gjorde äntligen äggmacka med kalles kaviar. Där i köket satt en till flatmate (träffat 3 nu) och han var mer pratglad än de två andra jag träffat. Han är tydligen en tredjeårselev. Skypade med pappa på förmiddagen och vid lunch gick jag för att köpa citroner och havregryn. Mötte en fjärde flatmate i dörren. Kom hem med citroner och teér... jag som var så sugen på havregrynsgröt till frukost i morgon. Nu har jag ätit nudlar till lunch, druckit te och upptäckt att mitt mjölkpaket läckt. Ska duscha om ett tag för att sedan prata med familjen på skype.

21 september


Vi började dagen med att åka till området jag skulle bo i och gå runt för att lära känna stället. Det finns fullt med affärer och restauranger. Bland annat en 1pundaffär och Lidl. Efter det åkte vi tillbaka till centrum och åt på Nando's vid Kings Cross. När vi var klara med maten åkte vi till Whitechapel gallery mittemot skolan. Där fick vi en karta över andra gallerier i närområdet. Vi gick mot det närmaste men hittade det inte. Eftersom vi var nära Brick Lane ville jag gå dit så dit begav vi oss och kollade in all billig mat. När vi gått längs Brick Lane och inte hittat ett enda av alla gallerier satte vi oss på Overground och åkte hem till hotellet.