Nyinflyttad


 
Jag har nu äntligen fått ordning på nästan allt. Det fattas bara ett duschdraperi som jag ska plocka upp från Åhlens imorgon. När det är gjort tänkte jag fota och visa er hur det har blivit, men vi börjar med före bilderna. Så det såg ut när jag flyttade in. Jag bor på femte våningen och min utsikt ser ut sådär.
 
 
Man kommer in i hallen där köket även är och till höger om bilden är dörren till badrummet.
 
 
Och det här är själva rummet. Jag har en sovalkov där nu en 120-säng står och ett köksbord längs den andra väggen och jag är mycket nöjd med det. Tyvärr har jag ingen balkong men jag har i alla fall en fransk balkong.
 

Dag 8-9: Edinburgh


 
Dagen efter åkte vi vidare till resans slutdestination: Edinburgh. Där sov vi två nätter och första dagen, då vi kom dit, fotade jag inget. Bara den här bilden på fina berg i Skottland.
 
 
Dagen efter fotade jag däremot mer. Vi började med att äta frukost på ett när liggande fik innan vi vandrade längs gatorna upp till slottet. 
 
 
Vi promenerade vidare och kom till kyrkogården som Joanne Rowling blev inspirerad från att skriva Voldermorts återuppfödelsescen. Det var lite coolt.
 
 
Jag och pappa fortsatte sedan upp på Arthur's Seat där man kunde se hela Edinburgh och ännu längre bort. Det var kämpigt att ta sig upp men utsikten var värt det.
 
 
Efter det gick vi ner, åt indiskt, fortsatte gå runt, drack gin och tonic och det var den resan. Morgonen efteråt åkte vi tidigt till flygplatsen och flög hem.

I Göteborg


 
Är i Göteborg nu. Tillbaka i min lägenhet på Lindholmen, där i Göteborg som jag bor. Har alltså flyttat hit för att plugga på GU om det är någon som missat. För tillfället har jag inget förutom kläder och en väldigt obekväm madrass att sova på. Har dock köpt en vattenkokare så kan dricka te. Nu i helgen kommer familjen ner och då ska vi till IKEA och köpa allt. Bland annat en 120-säng ♥. 
 
Min mentala hälsa har varit hemsk den här sommaren, men nu har jag fått hjälp så allt ska lösa sig. Och de resterande bilderna från Skottland kommer i helgen eller nästa vecka.