September genom instagram


 
September är slut om några timmar, så tänkte ta en repetition på hur årets första höstmånad sett ut. Jag var fortfarande i Sverige och september välkomnade oss med regn, en hel vecka med regn och kyla. // Men vi fick några fina dagar och en dag gick jag och en annan runt på söder och fick se en fin utsikt över Kungsholmen. Stockholm är så vackert. // En kväll träffade jag Becca, för sista gången i år. Vi skulle till Strandbistron men de stängde då så vi gick vidare till Vau De Ville där jag drack bubbel och Becca latte.
 
 
Tog en selfie. // Vaknade tidigt en morgon och fick beskåda en fin dimma över Danderyd. // Åkte sedan till Dalarna min sista helg i Sverige där de gjorde sockerbitar av höet.
 
 
Under de sista dagarna i Sverige gjorde jag en god kantarellmacka som smakade höst. // Drog vidare till London med mamma där vi bodde på ett budgethotell men vi hade så fin utsikt att det inte gjorde något. // Några dagar senare flyttade jag in i min nya lägenhet och jag kunde inte vara nöjdare. Både med rummet och flatmatesen.
 
 
Den sista dagen som mamma befann sig i London åt vi hamburgare på Byron Proper Burgers. // Tog den första löpturen i London ner till Tower Bridge. Så magiskt att kunna springa ner till mitt favoritställe. // Kände mig konstnärlig och tog en lite annorlunda selfie.

29 september


Idag var den jobbigaste dagen i London so far. Började dagen med att gå till Fresher's fair i skolan där jag plockade på mig massa broschyrer och gratisprylar och signade upp på grejer. Tog sedan en kaffe på Costa då det är international coffee day idag. Vid ett-tiden hade jag möte på banken för att öppna konto, det gick sådär. Jag ska återkomma när jag har ett giltligt proof of address, vilket jag hoppas att jag nu har. Efter det gick jag hem där jag halvtaskigt fyllde i blanketter jag fått från banken, mailade min svenska bank, bokade en biljett till en fest på fredag, ringde om att boka in ett möte för national insurance number och googlade sedan cv och jobbansökningar. Förfärligt, så det hela slutade otrevligt. Nu har jag bestämt mig för att inte ens söka jobb förrän jag kommer tillbaka från Malta.

Mitt nya rum


Jag lovade ett inlägg om mitt nya rum så här har ni. Ber om ursäkt för sämsta redigeringen på bild ett. Var tvungen att sätta ihop flera bilder för att få en bra vy. Och jag har inte tid nu på morgonen att få den perfekt.
 
 
Såhär ser rummet ut från hörnet vid fönstret.
 
 
Mitt skrivbord där jag har allt jag behöver. Införskaffade även en fruktskål vilket jag älskar. Eller jag tog en av mina talrikar från köket och lade frukt i.
 
 
På mitt nattuksbord har jag min ipad mini som jag läser från på kvällar, glasögon, nattlampa (köpte igår) och klockan.
 
 
Min lilla och älskade garderob. Har fått plats med allt, inklusive skor längst ner.
 
 
I mitt fönster har jag en blomma och ni kan även se vad jag har för utsikt från stolen vid skrivbordet.
 
 
Kanske borde haft denna bilden först, men såhär ser det ut när man kommer in alternativt lämnar mitt rum.