London 29-31 augusti
 
Då jag inte besökte London på min tågluff i år så kände jag att jag var tvungen att boka in en liten resa dit i år med! Så i slutet av augusti, precis innan skolan började igen, packade jag väskan och tog flyget till London.
 
 
Jag kom fram till London Bridge vid elva. Vid två skulle jag möta upp min kompis Lucia och hennes pojkvän Charlie för lunch så tills dess promenerade jag runt längs Themsen.
 
 
Jag gick hem till dem när Lucia slutade jobbet och tillsammans gick vi alla tre till Rosa's thai café och åt lunch. Det är nog den godaste nudelrätten jag någonsin ätit, som jag hade tillsammans med en iste.
 
 
Sen gick vi till favoritrooftopen: the Culpeper, placerad inte långt ifrån Rosa´s. Där tog vi varsitt glas och pratade om året som gått sedan senast.
 
 
Jag och Lucia tog sedan en tvåtimmarspromenad längs vattnet till Waterloo och sedan tillbaka till Brick Lane där vi åt mexikans burrito till middag.
 
 
Sedan gick vi hem till dem, där jag skulle sova över. På morgonen åt vi frukost tillsammans och sedan begav jag mig ut själv medan de andra två gick till jobbet.
 
 
Jag åkte först in till the Photographer's Gallery och sedan Simon's Gallery och efter det promenrade jag ända bort till Hyde Park och Serpentine Gallery.
 
 
Jag tog en lätt lunch från Wasabi (där jag jobbade i en månad 2016) vid tolv och satte mig i Kensington Gardens. Åkte sedan tillbaka till Aldgate och åt sen lunch hemma hos Lucia och Charlie.
 
 
Vid fyra mötte jag upp Yiseul utanför hennes jobb vid Tower 42. Vi gick till en nära bar och tog några drinkar medan vi hängde i några timmar. Vid åtta promenerade jag hem i kvällslondon.
 
 
Nästa dag åkte jag in till Primark, köpte frappe från Starbucks och satt i en park ett tag innan det var dags för lunch vid två. Då gick vi tre till Rosa's igen (alltså, så gott).
 
 
Efter det gick vi till Queen of Hoxton's rooftop och hade varsin öl. Vid halv fem sa vi våra hejdå och jag gick till London Bridge för att ta tåget till Gatwick.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress