Tågluff 2018 - Dag 13: Manarola
 
Jag vaknade tidigt och gjorde kaffe på hotellrummet medan jag gjorde i ordning mig.
 
 
Efter kaffet på morgonen gick jag ut och köpte frukost och satte mig nere vid vattnet och åt.
 
 
Jag gick runt berget och mötte på Asia som jag träffde i Bologna. Vi hade tänkt träffas upp här men jag var inte beredd att promenera på henne det första på morgonen. Vi bestämde oss för att upptäcka Manarola och alla dess nivåskillnader tillsammans.
 
 
Vi bestämde oss för att ta en frukost nummer två och då fick det bli focaccia! 
 
 
Efter maten tog vi och utforskade lite andra delar av den lilla byn. Vi gick i massor med branta trappor och fick se lite nya vyer.
 
 
Vi må ha ätit två frukostar, men vid tolv tog vi ändå friheten och köpte pasta till lunch! Jag tog en pasta ragu och Asia raviloi med salviasmör.
 
 
Efter lunchen bytte jag om till badkläder för första gången (och sista) på resan och badade medan Asia tog lite foton. Det var svalkande, varmt och underbart. 
 
 
Efter badet satte vi oss på vår klippa som vi hittade på morgonen. Vi hade köpt med oss lite snacks och jag satt och ritade av klipporna.
 
 
Under eftermiddagen besökte vi den här lilla shoppen ett antal gånger (så mycket att han i kassan sa "hej igen" den sista gången vi handlade). Jag köpte en canneloni med choklad. 
 
 
Efter några timmars vila inne på mitt hotellrum gick jag ut igen och köpte en pizzaslice än en gång och satte mig och åt. Efter den första slicen mötte jag Asia, och tillsammans köpte vi varsin pizzaslice igen och satte oss och åt.
 
 
På kvällen såg jag på solnedgången tillsammans med Asia.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress